LÖWENGRIP FEMALE ENTREPRENEUR AWARD - STYRGRUPP

Styrgruppen för Löwengrip Female Entrepreneur Award består av meriterade och mångårigt erfarna affärskvinnor som bidrar med sin expertis och stöttning inom affärsidé- och utveckling, bolagsjuridik, pitchträning med mera.


Läs mer om medlemmarna i styrgruppen nedan eller ansök direkt!

Ansök eller nominera en vän

LÖWENGRIP FEMALE ENTREPRENEUR AWARD - STYRGRUPP

Camilla Forberg

VP Brand och Marketing, Telia Norge. Ledare som skapar varumärkes-, och marknadsstrategier för omnichannel-varumärken som skapar tillväxt B2B samt B2C. Bidrar med 4 timmars genomgång och stöttning inom Marketing strategy, Marketing Planning, Media strategy, samt channel marketing.

Jennie Sandberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare för titlarna MåBra och Motherhood med mångårig erfarenhet av affärsutveckling och innehållsskapande med kvinnor i fokus. Jennie Sandberg stöttar med åtta timmars mediaträning, PR-frågor, pressbearbetning, innehålls- och konceptanalyser.

Alexandra Davidsson

En av Sveriges högst rankade hållbarhetsexperter, specialiserad på hållbar och cirkulär konsumtion. Tidigare Generalsekreterare Medveten Konsumtion som har hållit över tusen offentliga framträdanden och tal. Bidrar med tre timmars pitchträning och coachning samt två timmars coachning inom hållbarhet och cirkulär ekonomi.

Stephanie Leisnert

Senior associate och advokat på Mannheimer Swartling Advokatbyrå. Verksam inom verksamhetsgruppen Corporate Sustainability and Risk Management. Styrelseledamot i Transparency International Sverige. Stephanie stöttar med tre timmar affärsjuridisk hjälp, inklusive riskanalys och framtagande av checklista för åtgärder avseende bolagets regelefterlevnad.

Fanny Sandström

Brand Director Löwengrip. Tidigare VD GLOSSYBOX Norden. Mångårig erfarenhet av att utveckla och driva varumärken från startup-stadiet till etablerade och lönsamma bolag. I grunden civilekonom med en MBA i International Marketing från Lunds Universitet. Bidrar med fyra timmars genomgång av varumärkesplattform samt coachning i varumärkesbyggande.