LÖWENGRIP FEMALE ENTREPRENEUR AWARD - STYRGRUPP

Styrgruppen för Löwengrip Female Entrepreneur Award består av meriterade och mångårigt erfarna affärskvinnor som bidrar med sin expertis och stöttning inom affärsidé- och utveckling, bolagsjuridik, pitchträning med mera.

Läs mer om medlemmarna i styrgruppen nedan eller ansök direkt!

ANSÖK HÄR

LÖWENGRIP FEMALE ENTREPRENEUR AWARD - STYRGRUPP

Isabelle Ringnes

Medgrundare av Equalitycheck.it: en plattform som möjliggör anonyma recensioner av jämställdhet på arbetsplatser. Isabelle driver podcasten Future Forecast, föreläser och är fakultetsmedlem vid Singularity University Nordic, styrelsemedlem hos Dermanor AS, samt Kreftforeningen (vara) och är författare av boken "Hvem Spanderer". Grundare av TENK,The Tecknology Network for Women samt #Hunspanderer, med fokus på könstereotyper och fördomar. Isabelle Rignes bidrar med pitchträning och föredragsrådgivning.

Läs mer om Equality Check >>

Isabella Löwengrip

Grundare av Löwengrip samt serieentreprenör med bred erfarenhet av att starta och driva bolag. Isabella driver idag en av Nordens största bloggar. Isabella Löwengrip bidrar med genomlysning av affärsidé vid ansökningsprocessen.

Läs mer om Isabella >>

Petra Laewen

VD och grundare av Women Ahead - en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor. Petra har en lång och bred erfarenhet av telekom och IT-branschen där hon haft olika ledande befattningar. Petra Laewen bidrar med insikt kring bland annat affärsplan, ekonomi i form av buffert och budget, swot-analys, patent på varumärke, registrering av bolagsnamn, domän, hemsida, sälj, marknadsföring och kontaktnät.

Läs mer om Women Ahead >>

Andrea Rylander

Affärsjurist med bakgrund från större affärsjuridiska byråer med kompetens och erfarenheter att hjälpa entreprenörer vid kapitalanskaffningar och bolagsförsäljningar. Driver idag Henry Law som har ett fokus på legal innovation och ett mål att minska avståndet mellan kvalificerad affärsjuridik och entreprenörer. Henry Law bidrar med affärsjuridisk hjälp bestående av en checklista anpassad till vinnarens affärsidé/bolag med insikter om vilken legal dokumentation som krävs för att bygga ett stabilt och hållbart bolag som är attraktivt för investerare.

Läs mer om Henry Law >>

Erika Bennerholt

VD Dermarome. Lång erfarenhet av ledande befattning i bolag som L´Oréal, Kicks och Schneider Electric. Erika har lanserat flera nya varumärken på den nordiska marknaden samt skapat och förverkligat business cases, drivit flera turn grounds och transformationer med bred erfarenheter av både konsumentmarknad och B2B. Erika Bennerholt bidrar med att se över business case och affärspresentation.

Läs mer om Dermarome >>

Fanny Sandström

Brand Director Löwengrip. Tidigare VD GLOSSYBOX Norden. Mångårig erfarenhet av att utveckla och driva varumärken från startup-stadiet till etablerade och lönsamma bolag. I grunden civilekonom med en MBA i International Marketing från Lunds Universitet. Fanny Sandström bidrar med genomgång av marknadsplan och go to market-strategi: varumärkesbyggande, marknad, kanalstrategi, kommunikation samt budskap.

Läs mer om Löwengrip >>