We're Löving!

CARIN HELLMAN ÄR LÖWENGRIPS NYA BEAUTY EXPERT

| Olivia SandströmSedan lanseringen 2012 Löwengrip har utvecklat svenskproducerad skönhet tillsammans med hudterapeuter och i samarbete med sina konsumenter. Nu tar varumärket sin produktutveckling till nästa nivå och värvar den mångårigt erfarne och meriterade skönhetsgurun tillika beauty-redaktören Carin Hellman som ny Beauty Expert. Framöver har Carin Hellman ett finger med i spelet i produktutvecklingen av varje nylansering.  
 
CARIN HELLMANS MEDVERKAN I LÖWNGRIPS PRODUKTUTVECKLING 
Löwengrip har sedan start satsat på en konsumentcentrerad och svenskproducerad produktutveckling i tätt samarbete med varumärkets egna hudterapeuter och landets ledande kemister. Sedan ägaren Dermaromes uppköp 2020 har man breddat satsningen på produktutvecklingen ytterligare och inlett samarbeten med hårstylister runt om i Skandinavien, vilka har inkluderats vid framtagningen av nya produkter.  

Nu tar Löwengrip nästa steg och inleder samarbete med skönhetsgurun Carin Hellman som blir varumärkets nya Beauty Expert. Carin Hellman är ett sedan länge väletablerat namn i press- och beauty-världen där hon befäst sin expertis som skönhetsredaktör på en av våra största magasin sedan 2007. Hon har en stor passion för skönhet, inte minst för hårvård som är Löwengrips bästsäljande produktkategori, och förenar vant sin expertis med ett bredare konsumentperspektiv då hon vet vad publiken gillar. Nu blir hon en viktig nyckelperson vid framtagandet av Löwengrips nya produkter, där hon redan testar och utvärderar tillsammans med varumärkets produktutvecklingsteam. 

 Carin Hellman har testar det mesta i skönhetsväg och är nu redo att förverkliga sin expertis i Löwengrips framtida produktutveckling: 
 
Det känns så spännande att under året få bidra till Löwengrips innovativa och ständigt utvecklande beautyuniversum. Att få medverka med inspiration, smarta beautyhacks och även expertis till kommande, nya lanseringar känns fantastiskt kul! 
- Carin Hellman, Beauty Expert Löwengrip 
 
NYLANSERINGAR I ALLA PRODUKTKATEGORIER UNDER 2023 
I tillägg till produktutvecklingen blir Carin Hellman nu en naturlig Löwengrip-ambassadör som även kommer att synas vid varumärkets pressträffar. Dessutom kommer Löwengrips följare få se mer av henne i varumärkets sociala medier.  

Löwengrip arbetar intensivt med sin produktutveckling och har flera nyheter på gång under 2023. I februari lanserades Luminous Bronze Self-Tan Mist som kompletterar brun-utan-sol-serien med mångårige konsumentfavoriten Self-Tan Drops. Senare under året väntar dessutom flera nya hår-, kropps, och hudvårdsnyheter som Carin Hellman bidragit till at utveckla och blivit först med att testa.